“ANGULADA DE CHAMPIONS” AL RESTAURANT LA VENTA

Date: 05 Feb 2020
Cat: Àpats de Champions

En plena temporada de les angules, moment òptim per gaudir amb escreix qualitatiu i quantitatiu de les mítiques “ANGULES D’AGUINAGA”, portades expressament del País Basc pel nostres 40 penyistes, que es van trobar un altre cop després de l’èxit del darrer any.

Producte exemplar i escàs que els nostres amics penyistes de “LA VENTA”, i en atenció especial a la Penya Gastronòmica Barça, les van brindar a un preu molt, molt i molt especial, i d’una qualitat i un gruix realment espectacular. I en una quantitat molt generosa, per poder-les gaudir plenament, 250 grams per penyista… per això en diem “DINAR DE CHAMPIONS”, encara que el 5 de febrer no hi havia “Champions League”. La “Champions” gastronòmica la van jugar els nostres penyistes des del fabulós emplaçament d’ “EL MIRADOR DE LA VENTA”, en el Restaurant “La Venta”, espai motiu d’inoblidables i extraordinàries trobades de la nostra Penya.

Una ocasió única amb angules d’Aguinaga servides en dos serveis, d’una qualitat fora de sèrie, amb més greix que d’altres contrades, i en el seu moment més òptim, que els nostres amics penyistes del Restaurant “LA VENTA” van preparar juntament amb el fantàstic menú que detallem més abaix. Menú de “Champions Gastronòmica”  on no hi van faltar clàssics de la casa com la sensacional llonganissa de Lleida amb escalibada o la suculenta cua de bou.

Per descomptat, cava i vins de “Champions” van acompanyar als penyistes per aquesta ocasió tan especial, amb el fantàstic cava “MILESIMÉ” dels amics penyistes de Juvé & Camps, el sorprenent vi blanc “ALLENDE 2016” del nostre bon amic Miguel Ángel de Gregorio, que meravella amb aquest blanc de Rioja, el magnífic vi negre LOUIS JADOT BOURGOGNE COUVENT DES JACOBINS 2017, una Pinot Noir molt ben feta i que es va expressar amb plena de elegància.

Com és habitual, vam comptar també amb la cervesa més gastronòmica i barcelonista, l’Inèdit de Damm, i com sempre, esperava a tots els penyistes una genuïna barra de gintònics amb tònica Premium Schweppes, amb l’excel.lent ginebra Bombay Sapphire que sempre ens acompanya.

Us adjuntem el fantàstic menú que van preparar els nostres amics penyistes del RESTAURANT “LA VENTA”:

MENÚ ESPECIAL “ANGULADA DE CHAMPIONS” PER LA PENYA GASTRONÒMICA BARÇA

PER COMENÇAR

– Carxofes fregides
– Calçots en tempura i romesco
– Torrada amb foie gras i melmelada de peres i nous

PLATS PRINCIPALS

– 250 Grams d’angules d’Aguinga servits en dos serveis
– Llonganissa de Lleida amb escalivada
– Cua de bou

POSTRE

– Pastís de formatge

BEURE

– Cava “MILESIMÉ” Juvé & Camps D.O Cava
– Vi blanc “ALLENDE 2016” Finca Allende D.O. Rioja
– Vi negre “LOUIS JADOT COUVENT DES JACOBINS 2017” Louis Jadot Bourgogne
– Cerveses “INÈDIT” de Damm
– Gin tònics amb tòniques Premium Schweppes i ginebra Bombay Sapphire

En acabat el dinar i mentre els nostres penyistes gaudien de l’excel.lent sobretaula amb els gin tònics de tònica premium Schweppes i ginebra Bombay Sapphire, el President de la Penya Gastronòmica Barça, Pere Duran, va agrair la fantàstica acollida per part dels amics penyistes de “LA VENTA”, i molt expressament al seu gran amfitrió LLUÍS VINYES, també penyista de la nostra Penya, qui va rebre el davantal de la nostra Penya davant d’una espectacular ovació i forts aplaudiments.

Lluís Vinyes, molt content i satisfet d’aquesta nova trobada, va emplaçar als penyistes a l’”Angulada de Champions” del 2021 davant de sensacionals aplaudiments i gran alegria.

Moltes gràcies a tots els penyistes i en especial als amics penyistes de “LA VENTA”, i el seu magnífic equip.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                 

LATERAL

              

CÓRNER