40È CONGRÉS MUNDIAL DE PENYES I DINAR DE GALA AL PALAU DE CONGRESSOS DE CATALUNYA

Date: 04 Aug 2019
Cat: Agermanaments, Associació / Club

El 4 d’agost es va celebrar el 40è Congrés Mundial de Penyes al Palau de Congressos de Catalunya , amb més de 1300 penyistes acreditats de més de 50 països, ple a vessar, on un cop més es va mostrar que el moviment penyístic és més viu que mai.

Durant 90 minuts es va celebrar el Congrés de Treball, presidit pel President de la Confederació Mundial de Penyes Antoni Guil, i on els diferents responsables van exposar la situació institucional, de serveis, sociocultural, solidària i econòmica de les Penyes.

Es va aprovar els comptes de la temporada 2018/19 i diferentes modificacions dels estatuts, mitjançant votació.

A continuación, va tenir lloc el Congrés Institucional, presidit pel President del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, posant de relleu la bona tasca de les Penyes (actualment som 1247 Penyes, 164.113 penyistes, en 65 països i amb més de 1200 activitats en tot l’any), els 19 títols aconseguits , també destacant el paper de l’equip femení de futbol davant de forts aplaudiments, alguns fitxatges com Nikola Mirotic i Àlex Abrines en la secció de Bàsquet, i moltes altres fites socials i esportives, etc.

A destacar el minut de silenci en memòria dels penyistes i barcelonistes que ens han deixat.

Emotives paraules del directiu de l’àrea social Pau Vilanova en nom de l’ex President del FC Barcelona Sandro Rosell, feliçment amb tots nosaltres, dirigides al moviment penyístic, amb un esclat d’emoció i aplaudiments dels més de 1300 penyistes assistents al 40è Congrés Mundial de Penyes. GRÀCIES SANDRO!!!

Festa grossa i emotiva en l’entrega del IV Premi Edmundo Bazo a Joan Casals, l’Avi del Barça, !!MOLTES FELICITATS!!!

I com cada any, els nous fitxatges prenen la paraula, 5 concretament: Antoine Griezzman, Frenkie De Jong, Moussa Wague, Neto i Junior.

Fantàstic “Dinar de Gala” amb excel.lent germanor, música en directe i com sempre vibrant amb el Barça i les Penyes. Emotiva celebració dels 100 anys del moviment penyístic barcelonista, amb el jugador més gran en vida de la meravellosa Agrupació Barça Jugadors. Es tracta del Sr Llopis, de 103 anys!!!, qui fou porter del FC Barcelona del 1941 al 1944. IMPRESSIONANT!!!

Moltes Felicitats a tots els penyistes!

Visca el Barça, Visca la Gastronomia i Visca les Penyes!