22è TALLER DE CUINA AMB FRANC MONRABÀ, DEL RESTAURANT HADDOCK, A L’ESCOLA CETT

Date: 14 Jan 2020
Cat: Tallers de cuina

Cuinar també és divertir-se i passar una magnífica estona en els fogons, d’una forma absolutament distesa i dinàmica. El passat 14 de gener, els nostres penyistes van tenir oportunitat de viure-ho amb el XXII TALLER DE CUINA de la Penya Gastronòmica Barça, en les excel.lents instal.lacions de l’Escola CETT.

Els nostres penyistes van vibrar molt amb el bon amic i admirat cuiner FRANC MONRABÀ, qui li va encantar compartir aquesta experiència amb ells, amb plats espectaculars, suculents i especials.

Franc Monrabà és un cuiner autèntic i apassionat, un enamorat de la cuina amb un amplíssim ventall de registres i coneixement extraordinari. Va treballar amb grans i admirats xefs com Santi Santamaria i Jean Luc Figueras, dos mestres que sense dubte han influït en la seva trajectòria.

Actualment, el gaudim i ens divertim en el magnífic RESTAURANT HADDOCK – LA TAVERNE CANAILLE, enclavament original fet a la seva mida, on a la taula i al plat ens hi recreem amb la seva magnífica cuina de sabors, producte i també sorpresa.

Ens va sorprendre amb un extraordinari menú on va mostrar les arts com a gran comunicador, excel.lent cuiner i plats espectaculars com la Sopa VGE de Paul Bocuse, plat històric ja universal.

MENÚ TALLER DE CUINA FRANC MONRABÀ: 

  • SOPA “VGE” DE PAUL BOCUSE
  • PATÉ DE CAMPANYA
  • CANELONS DEL FRANC
  • BACALLÀ “A FEIRA”
  • POLLASTRE ROSTIT AMB CALÇOTS I FOIE.

Com a postres, en aquest taller vam gaudir de la sensacional selecció de pastes de tè del nostre penyista i admirat Mestre Pastisser Jordi Pallarès, de l’esplèndida Pastisseria Solé Pallarès, d’Oliana.

Fantàstica germanor i plats suculents, cuinar per divertir-se i gaudir, Franc Monrabà va deixar una empremta inoblidable amb aquest taller, i com és habitual va rebre el davantal de la nostra Penya de la mà del nostre President Pere Duran, davant de l’ovació i forts aplaudiments dels penyistes.

Moltes gràcies a tots i fins la propera!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!