21È TALLER DE CUINA AMB ÍKER ERAUZKIN I ANGULES ROSET A L’ESCOLA CETT

Date: 03 Dec 2019
Cat: Tallers de cuina

Cuinar també és divertir-se i passar una magnífica estona en els fogons. De forma distesa i dinàmica, el passat Dimarts 3 de desembre ho van gaudir els nostres penyistes en les excel.lents instal.lacions de l’Escola CETT.

Un taller amb un extraordinari cuiner que ho ha demostrat durant la seva trajectòria. L’admirat cuiner IKER ERAUZKIN, del magnífic RESTAURANT UMAva brindar el seu excepcional menú per cuinar i degustar, on els nostres penyistes van gaudir d’un espectacular MONOGRÀFIC D’ANGULES, amb els amics barcelonistes d’ANGULES ROSET.

Iker Erauzkin és un reconegut xef d’origen basc, format a París i té un estret vincle amb la gastronomia catalana des de fa més de 15 anys. Inquiet i curiós per naturalesa, és un gran divulgador i creador de conceptes gastronòmics innovadors. Atresora més de 20 anys d’experiència en el sector i és autor de més d’una dotzena de llibres i receptaris de cuina. A més, assessora altres negocis, restaurants i marques relacionades amb l’hostaleria en el seu afany de divulgar la seva particular visió de la gastronomia més contemporània.

Des del seu fantàstic ESPAI UMA, Iker emociona i fa que gaudeixis amb la seva gastronomia en l’ambient més exclusiu, i on adapta la seva cuina i experiència al producte de temporada, a l’horta, a la mar i a la terra. Un enclavament per recrear-se amb el confort i l’excel.lència gastronòmica.

ANGULES ROSET

Des del 1955, Angules Roset ha comercialitzat productes que inspiren la millor cuina creativa. Ubicats al cor del Delta de l’Ebre i després de tres generacions, són reconeguts a nivell europeu com a especialistes en el transport en viu, la transformació i la comercialització d’angules i anguiles.

Un dels seus principals objectius és difondre les grans qualitats culinàries dels productes típics de les terres del Delta de l’Ebre.

MENÚ TALLER DE CUINA IKER ERAUZKIN (RESTAURANT UMA). MONOGRÀFIC D’ANGULES ROSET.

  • Angules al pil pil amb pèsols del maresme, tripa de bacallà i plàcton
  • Angules amb gambes i sopa thai
  • Ou amb angules a la bilbaïna i puré d’albergínia fumada
  • Angules amb txangurro
  • Angules amb calamar i la seva tinta

De postres, els nostres penyistes van gaudir de la sensacional selecció de torrons i neules del nostre penyista i admirat Mestre Pastisser Jordi Pallarès, de l’esplèndida Pastisseria Solé Pallarès, d’Oliana.

Va ser un plaer que durant aquest taller tinguéssim present a Enrique Bonet, expert en angules i propietari de l’empresa “ANGULAS ROSET”. Com és habitual es va entregar el davantal de cuina de la Penya Gastronòmica Barça a Iker Erauzkin, i també a Enrique Bonet.

Moltes gràcies com sempre als penyistes participants, també a l’ESCOLA CETT amb el seu fantàstic equip e instal.lacions, i naturalment, al gran amfitrió i admirat cuiner IKER ERAUZKIN, amb qui els nostres penyistes van aprendre i van viure una meravellosa experiència culinaria.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                 

LATERAL

              

CÓRNER