ATLÈTIC DE MADRID – FC BARCELONA, SEMIFINAL DE COPA AL RESTAURANT “ALBA GRANADOS”

Date: 01 Feb 2017
Cat: Partits pantalla gegant


L’anada de la semifinal de Copa del Rei contra l’Atlètic de Madrid, que s’ha jugat a Madrid, una veritable final anticipada, ha servit perquè 50 penyistes ens haguem reunit per viure aquest partidàs amb excel.lent cuina de mercat en un sensacional espai com el que ens han ofert els amics penyistes del Restaurant “Alba Granados” en la seva “Sala Cocktail Bar Bala”.

Com sempre fem en aquestes trobades, abans de començar el partit hem compartit tapes molt ben elaborades i molt gustoses com la Torradeta de salmó marinat amb crema agra, la Torradeta de pernil ibèric de gla de la DO Guijuelo, les ja famoses Croquetes de l’Alba, de pernil i de carn d’olla, els Calamars a l’andalusa, el Steak tartar de Bou i els clàssics Ous estrellats amb ceba crispy de l’”Alba Granados”.

Tot ben acompanyat amb els sensacionals cava i vins de “Juvé & Camps”, concretament el Cava “Cinta Púrpura”, el vi blanc “Gregal d’Espiells” 2015 i el vi negre “Casa Vella d’Espiells” 2009.

Després d’aquesta entrada, els nostres penyistes s’han assegut còmodament per veure i viure el partit que ha acabat la primera part amb dos golassos, un de Luis Suárez i l’altre de Leo Messi.

A la mitja part, els penyistes han anat a pels magnífics plats calents dels nostres amics penyistes de l’”Alba Granados”; concretament amb el Daus de Filet de Bou amb foie i xips de patates, i el Caneló trufat de pollastre “pota blava” del Prat de carn rostida.

Uns fantàstics plats calents per agafar forces de cara a la segona part on el Barça ha encaixat un gol per acabar el partit amb un fabulós resultat final de 1-2 a l’espera del partit de tornada al Camp Nou.

Un cop acabat el trepidant i emocionant partit, els nostres penyistes han gaudit del postre amb la mini crema catalana amb garrapinyats i, com sempre, amb el gintònic més barcelonista amb tònica premium “Schweppes” i ginebra “Bombay Sapphire”.

Com és tradicional, s’ha realitzat la “Porra de la Penya” on fins a cinc penyistes han encertat el resultat, per la qual cosa felicitem a l’Elvira, la Carla, el Francesc, el David i el Mario.

Cadascun d’ells s’ha enduut de premi un lot amb una Cervesa “Inèdit Damm” 0,75 cl, una Copa “Riedel”, una ampolla “Olis Bargalló” i una ampolla de tònica premium “Schweppes”.

Moltes gràcies a tots els penyistes per la seva assistència i als nostres penyistes de l’”Alba Granados” per la seva magnífica acollida.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER