“LA NIT DE LA COCTELERIA” AMB JAVIER DE LAS MUELAS, “DRY MARTINI THE ACADEMY” WORKSHOP + “SPEAKEASY” SOPAR MARIDATGE

Date: 31 Jan 2017
Cat: Producte


Comencem el 2017 amb una activitat molt divertida i original al voltant de la cocteleria amb “La Nit de la Cocteleria” de la mà del nostre especialista i admirat penyista Javier De Las Muelas, on des del seu prestigiós “Dry Martini by Javier De Las Muelas” ens ofereix una oportunitat sensacional d’aprende, compartir i viure emocions en una nit màgica.

Més de 20 penyistes s’han reunit primer en el “Dry Martini The Academy” per aprendre a fer dos còctels, per una banda un “Daiquiri” i per una altra banda un “Gimlet”.

Molt ben ensenyats per dos mestres coctelers del “Dry Martini”, el resultat ha estat fantàstic i molt refrescant, ha estat una manera molt fàcil d’apropar-nos en aquest món perquè després ho poguem practicar a casa sense cap inconvenient.

A més a més, Javier De Las Muelas ha fet d’inmillorable amfitrió donant la benvinguda a tots els penyistes i explicant algunes anècdotes sobre aquest món i, també, algunes grans veritats com que el realment important no és beure còctels, si no anar al bar a compartir i gaudir de la conversa. Gràcies Javier!

Tanmateix i en acabat el magnífic “Workshop”, els penyistes han participat de la juguesca amb unes taronges després de visionar un petit fragment molt divertit de la pel.lícula “Charada” amb Cary Grant, on aquest balla amb una Sra d’importants dimensions intentant treure-li una taronja que té sota la papada. Ha estat una estona sensacional.

Després del “Workshop”, els penyistes s’han dirigit al desitjat “Speakeasy”, espai fabulós perfectament ambientat en un clandestí de l’època, on han gaudit plenament d’un Sopar amb Menú Maridatge sorprenent i absolutament gratificant que ha estat acompanyat amb una atmòsfera distesa i entranyable fent d’aquesta nit una jornada especial.

Els penyistes han començat amb un “frappé” Clàssic combinat amb una tapa anomenada “Lola Flores” amb anxova i una fina capa de dàtils. Meravellós!

A continuació tres prodigioses combinacions; un còctel “Apple Spicy Martini” amb Carpaccio de Carn d’Olla, un còctel anomenat “Sharon Stone” que conté xocolata, ginebra i taronja, amb Calamar amb Salsa de Cacao i, per finalitzar, un còctel “Brûlée de Maracujà” amb Garrinet Ibèric. Espectacular!

Per postres, Detall de Fruites i, com no, un gintònic amb tònica premium “Schweppes” i ginebra “Bombay Sapphire” que sempre acompanya als nostres penyistes.

Una veritable nit de “Champions” que, sense dubte, repetirem més endavant donada la fantàstica experiència compartida amb excel.lent qualitat i atmòsfera..

Moltes gràcies a tots els penyistes assistents, així com a Javier De Las Muelas i el seu equip.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER