DESPLAÇAMENT A GLASGOW / “CHAMPIONS LEAGUE” CELTIC – BARÇA / “UBIQUITOUS CHIP” + CELTIC PARK

Date: 23 Nov 2016
Cat: Desplaçaments


El quart desplaçament de l’any 2016 de la Penya Gastronòmica Barça ha estat a la “Champions League” per visitar Celtic Park, la ciutat de Glasgow esperava al Barça en aquest important i decisiu partit.

Fins a quinze penyistes s’han desplaçat per viure en directe el fabulós ambient a l’estadi del Celtic de Glasgow, veritable mirall del fair play amb els seguidors escocesos.

A més, tot i l’entrega i la motivació del Celtic, el Barça ha guanyat en un partit pràctic que s’ha decidit en una meravella del millor jugador de la història, Leo Messi, i d’un penalti a Luis Suárez que ha transformat també l’astre argentí.

Els penyistes han volat amb l’avió oficial dels seguidors i han anat i tornat el mateix dia.

A l’arribada, un espectacular dia ple de sol i claror esperava a tots els aficionats i els nostres penyistes han tingut temps de fer un vol pel centre abans de dinar en l’espai cultural anomenat “Ubiquitous Chip”, on es combina restaurant, pub, sala d’exposicions etc.

El restaurant es caracteritza per oferir cuina escocesa elaborada amb productes de qualitat i molt bon criteri, els penyistes han tingut oportunitat de degustar el conegut “haggis”, menjar típic i tradicional escocès, que consisteix en una barreja de carns rostides, normalment diferents tipus de menuts, sigui del xai o de l’ovella, i condimentat amb una barreja d’espècies i herbes.

El “haggis” que han gaudit els nostres penyistes ha estat excepcional i del tot recomanable per tornar-hi en una altra ocasió.

Abans del partit hi hagut temps de visitar un tradicional bar escocès per pendre un whisky de la terra i a continuació traslladar-se a l’estadi on l’espectacle ha estat quasi més impressionant a la grada que no a la gespa.

Una experiència sensacional només comparable a per exemple l’atmòsfera que es viu a Anfield Road, l’estadi del Liverpool.

Excel.lent resultat i fantàstica cuina han fet d’aquesta sortida una magnífica experiència on el penyista Marc Orozco ha guanyat la Porra que es va fer a Glasgow durant el dinar; el premi ha estat el mateix de la Porra realitzada a Barcelona a l’Òpera Samfaina; un lot amb una Inèdit de Damm, una Copa Riedel, una ampolla de Vinagre Bargalló i una Tònica Premium de Schweppes, enhorabona Marc!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

 

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER