CELTIC DE GLASGOW – FC BARCELONA “CHAMPIONS LEAGUE” A “ÒPERA SAMFAINA”

Date: 23 Nov 2016
Cat: Partits pantalla gegant


Més de 60 penyistes han assistit a l’important i decisiu partit de la lligueta de la “Champions” contra el Celtic de Glasgow, que s’ha pogut viure i veure en les excepcionals instal.lacions de l’espai Òpera Samfaina amb una espectacular pantalla de 3 metres i un so de veritable cinema.

Aquest enclau singular i únic vinculat amb penyistes nostres com els germans Roca, Joan Gràcia, Òscar Manresa, Lluís Prats, etc ha estat providencial per celebrar la fantàstica victòria del Barça a Celtic Park amb dos gols del genial Leo Messi.

A l’alçada de l’astre argentí està l’interiorisme i decoració d’Òpera Samfaina on hi ha un munt d’alegories sobre la cultura catalana i també gastronòmica, a més el menú ofert ha fet gaudir de valent a tots els penyistes.

Com entrants, s’han degustat la Gilda, també Canapé de Salmó Benfumat, Patates Braves, La Bomba del Barça, Gotet amb Crema de Remolatxa i Bikini de Sobrassada.

Tot acompanyat amb la cervesa més fidel i barcelonista, que és l’Inèdit de Damm, així com Cava Gramona Imperial de la DO Cava, vi blanc Gessamí de la D.O.Penedès, de Gramona,  i vi negre Abadal Criança de la DO Pla de Bages.

Durant el descans, els plats calents per agafar forces han estat els Canelons de Gamba i Cep, i el Rostit de Pollastre amb prunes i pinyons, excel.lent!

Després del partit i per endolçar encara més aquesta gran victòria, s’han servit Pinya amb Ron i Crema Catalana, tot ben acompanyat del gintònic més barcelonista amb Tònica Premium Schweppes i ginebra Bombay Sapphire.

Com és habitual, es va fer la tradicional Porra que van encertar quatre dels nostres penyistes; Elena Yepes, Miquel Montserrat, Josep Garcia i Mario Balcells van pronosticar el resultat de 0-2 i cadascun d’ells es va enduur un lot amb una Inèdit Damm, una copa Riedel, una ampolla de vinagre de Bargalló i una tònica premium Schweppes. Enhorabona!

Una grandíssima experiència conèixer de ben aprop Òpera Samfaina i més per viure aquesta sensacional victòria del Barça.

Ja som líders de grup a la lligueta de la Champions i podem enfilar la competició més desitjada amb molta tranquilitat.

Agrair a Òpera Samfaina la seva col.laboració i ser un magnífic amfitrió i sobretot a tots els penyistes per assistir i compartir aquesta esplèndida jornada on com sempre han regnat molta simpatia i excel.lent convivència.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER