MANCHESTER CITY – FC BARCELONA “CHAMPIONS LEAGUE” A “JAMÓN EXPERIENCE”

Date: 01 Nov 2016
Cat: Partits pantalla gegant


La visita a Manchester per la lligueta de la “Champions” no ha estat com s’esperava tot i que la primera part el Barça va jugar molt bé.

El Barça es va avançar en el marcador, però finalment el City va guanyar 3-1 i els més de 60 penyistes que es van citar al “Jamón Experience” no han pogut celebrar la victòria.

Afortunadament, aquest espectacular espai de les Rambles, pràcticament davant del mercat de la “Boqueria”,  ha ofert la seva millor versió amb dos sensacionals pernils ibèrics de gla, un de “Joselito” i l’altre de “Maldonado”, un duel encara molt més emocionant que el partit.

Dos talladors, costat a costat, anaven pulint cada pernil fins que es van acabar, els penyistes van gaudir d’aquestes dues joies, amb “Joselito” de la DO Guijuelo i “Maldonado” de la DO Extremadura.

Altres tapes van configurar el menú com ensaladilla russa, truita de patates, croquetes casolanes i calamars a l’andalusa.

A la mitja part, una fantàstica selecció de carns de “Joselito” va donar forces als nostres penyistes, difícil escollir quina de les tres carns ha estat la millor, totes tres excepcionals, tant el “Secreto”, com el “Solomillo” i també la “Pluma”.

Per beure, aquest cop s’ha gaudit de la magnífica cervesa Damm de barril, i dels vins Rebels de Batea, tant en blanc com negre, de la DO Terra Alta.

Aquesta vegada, donat el resultat, la celebració es va haver de posposar però un excel.lent gintònic de Tònica Premium Schweppes amb ginebra Bombay Sapphire va servir per acomiadar aquesta jornada on com sempre hi hagut un fantàstic ambient entre tots els penyistes.

No va haver-hi cap encertant de la Porra donat el resultat de 3-1 en contra; el premi per cada encertant hagués estat un lot amb Inèdit Estrella Damm, Oli Bargalló, Copa Riedel, Cafè Illy, Tònica Premium Schweppes i ginebra Bombay Sapphire.

Agrair a “Jamón Experience” la seva col.laboració com a magnífic amfitrió i sobretot a tots els penyistes per haver assistit.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

 

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER