BORUSSIA DE MÖNCHENGLADBACH – FC BARCELONA, “CHAMPIONS LEAGUE” / RESTAURANT “SAGARDI”

Date: 28 Sep 2016
Cat: Partits pantalla gegant


Després de la còmoda victòria contra el Celtic de Glasgow per 7-0 al Camp Nou en la màxima competició europea, iniciem la “Champions”  fora de casa en un desplaçament a Alemanya, sempre difícil, contra el Borussia de Mönchengladbach.

Més de 50 penyistes de la nostra Penya ens hem citat en un dels restaurants dels nostres amics penyistes del Grup Sagardi, concretament el de Muntaner/Aragó, per viure el partit plegats amb un fantàstic menú que ens han preparat, cuina basca de qualitat i de producte, on destaca en aquest menú la fabulosa barra de pintxos donostiarres i l’excel.lent carn, tant la de porc com la de vaca vella, que els penyistes han gaudit abans del partit, durant el descans i a l’acabar el mateix.

Impressionants tots els pintxos, autèntics pintxos de “Champions”, com el de txadka blanca cranc amb maionesa i ou, l’anxova marinada amb maionesa de wasabi, el de pernil ibèric amb pebrot, el de formatge de cabra amb fulla de roure, l’Ikurrinya, la Lardina (fregit de cansalada amb formatge i gamba), la croqueta de pernil ibèric, la txistorra fregida d’Orio i la truita de bacallà.

Tots acompanyats amb la cervesa més barcelonista, l’Estrella Damm, i per dos magnífics vins, el negre Etxeita, de La Rioja, i el refrescant txakoli anomenat Itsasmendi.

A la mitja part s’han servit els plats de carn, la veritat és que feia falta perquè el Barça no marcava i anàvem 1-0 en el marcador a favor del Borussia i necessitàvem agafar forces!

Unes suculentes costelles de porc del caserío fetes a la brasa han meravellat als penyistes així com l’estrella de la casa, la “txuleta” de vaca vella, que acabat de donar-nos tota la força per seguir animant i fer la remuntada.

Així ha sigut!, a la segona part el Barça ha remontat amb dos sensacionals gols d’Arda Turan i Piqué que ens han donat aquesta important victòria i els penyistes ho hem pogut celebrar amb les trufes de Sagardoz de postre i una ben merescuda bateria de gintònics després del patiment amb tònica Premium de Pebre Rosa Schweppes i  ginebra Master’s.

La Porra de la Penya ha estat molt disputada doncs hem tingut fins a 6 encertants que s’han enduut com a premi un lot amb una cervesa Inèdit Damm, una ampolla d’oli i unes perles d’Olis Bargalló, una tònica Premium Schweppes amb Pebre Rosa i una ampolla de vi Etxeita.

Els penyistes guanyadors han estat Roser Tiana, Laura Pescador, Rafa Pérez, Ignacio Moreno, Mario Balcells i Ferran Farrés.

Felicitats a tots ells i als jugadors del Barça per aquesta magnífica victòria 1-2 a Mönchengladbach!

Agraïr als nostres amics penyistes del Grup Sagardi la seva hospitalitat i el magnífic menú que han brindat als penyistes fent d’aquesta trobada una jornada rodona on Gastronomia i Barça, un cop més,  han fet molt contents a tots els penyistes als quals també agraïm la seva assistència.

Fins la propera!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER